Christen coach nodig?

We hebben allemaal een levensmissie meegekregen bij onze geboorte. Het ultieme doel is om deze levensmissie te ontdekken. Dat is niet zweverig, maar hard werken. Ik help je om een duidelijker beeld te krijgen van jouw roeping en bestemming.

“Laat los wat je toch niet vast kunt houden en je ontvangt iets wat je nooit meer kunt verliezen. ”

hp-consultants-coachingIk ben Karel van Holten en als christen coach geloof ik dat het leven geregeerd wordt door geestelijke principes of wetten. Deze zijn net zo krachtig als de natuurwetten, maar het kost vaak meer moeite om hun werking te begrijpen.

Twee belangrijke eeuwigheidsprincipes zijn identiteit en zingeving. Wat geeft jouw leven ultieme zin? En waaraan ont-‘leen’ jij jouw identiteit? Als je van de verkeerde bron leent, ontstaat er een schuld die terugbetaald moet worden.

Je bent niet bijzonder of speciaal, maar je bent uniek. Dat is een totaal andere manier van kijken naar jezelf. In ieder van ons zitten twee personen: de authentieke zelf en de onechte zelf (IK of EGO). Hoe kun je die personen onderscheiden? Wanneer weet je nu welke persoon er in jou aan het woord is of handelt? Ben je bewust van het feit dat je met niemand zoveel in gesprek bent als met jezelf? Als je hier geen inzicht in hebt is de kans groot dat je leeft vanuit emoties en gevoelens (onechte ik) in plaats van je echte zelf.

Bij coaching en counseling van christenen staat Efez 2:10 centraal. In deze tekst zitten stevige bouwstenen die nodig zijn voor een solide levensbasis.

“We zijn geschapen door God, en Hij heeft ons een nieuwe vorm gegeven in Christus Jezus, om nuttige en heilzame dingen te doen, die Hij van tevoren heeft gereedgemaakt, om ze wandelend met Hem uit te voeren”.

Ben jij klaar om los te laten en aan een nieuwe, daadkrachtige focus te bouwen? Wil jij meer innerlijke rust en vrede? Wil je vrede sluiten met je zwakke plekken? Graag help ik jou als christen! Laten we samen werken naar een praktisch resultaat.

Over Karel

“Ik heb grote successen en diepe tegenslagen meegemaakt. De successen waren leuk en plezierig om mee te maken, maar de tegenslagen hebben me gevormd tot een authentiek persoon. Als coach, mediator en counselor bied ik jou een relatie aan, waarbij ik je verder help. Ik deins er niet voor terug om kwetsbaar te zijn, waardoor ik opgedane levenslessen door kan geven. Ik werk niet met trucjes, maar ga met jou op zoek naar echte antwoorden op echte (levens)vragen.”

Vul het formulier in en ik neem contact met je op. Uiteraard 100% vrijblijvend!

Neem contact op met Karel

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    groot