Management coach

Managementcoaching

Op basis van mijn ervaring in verschillende (internationale) organisaties op verschillende managementposities, is mijn expertise het coachen van het management. Ik help MKB-bedrijven met uiteenlopende managementvraagstukken. Ik geef je graag een beeld van de vraagstukken waarbij ik je kan helpen.

Organisatieontwikkeling
Heb je hulp nodig om je missie en visie helder te krijgen? Laten we samen het antwoord vinden op vragen als: wat is ‘onze reden van bestaan’, waar ligt onze focus en wat zijn de kansen & bedreigingen in relatie tot de sterktes en zwaktes van de organisatie? Met concrete instrumenten maken we zaken helder en helpen we met de implementatie van de veranderingen.

Ik bied hulp bij de volgende ontwikkelingen:

  • Het in goede banen leiden van de groei van de onderneming;
  • Hulp bij het neerzetten van een duurzame organisatiestructuur;
  • Het (her)-structureren van de organisatie en zorgen dat de juiste mensen op de juiste plekken terecht komen;
  • Begeleiden van de directie en management teams bij het bouwen van slagvaardige en daadkrachtige teams;
  • Verbeteren van de communicatiestructuur en effectieve overlegvormen.

Contact opnemen

Teamvorming
Een goed functionerend team waarbij iedereen op zijn plek zit, is belangrijk om jouw organisatie verder te kunnen laten groeien. Door middel van coaching help ik je met het bouwen aan een gewenste bedrijfscultuur en optimale inzet van kennis & vaardigheden binnen de organisatie. Hierbij maak ik gebruik van onder andere ontwikkelassessments. Daarnaast verzorg ik het complete programma voor hei-sessies met teams waarbij we ons focussen op de strategie en regisseer ik bijeenkomsten voor teamvorming en teambuilding. Ook bij de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers is het ontwikkelassessment van grote meerwaarde.

Meer over teamvorming?

Coaching
Als ondernemer verandert er veel op het moment dat de organisatie groeit. Ik help jou, als managementcoach, om mee te veranderen met de organisatie. Want als de organisatie verandert, verandert ook jouw rol als eigenaar/directeur.

Managementoaching helpt jou bij:

  • het maken van de omslag van ondernemer naar bestuurder;
  • het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten voor directeur, bestuurder en ondernemer;
  • de vraag naar personal coaching & counseling voor managers, ondernemers, professionals en bestuurders;
  • conflict tussen aandeelhouders verhelpen.

Vraag coaching aan
Ontwikkelassessment

Familiebedrijven
Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van familiebedrijven. Ben je benieuwd wat ik voor jouw familiebedrijf kan betekenen? Ik vertel je er graag meer over.

Coach familiebedrijf