Management coach

Geschil tussen aandeelhouders

Een organisatie leiden met meerdere individuen is vaak erg prettig. Je kunt zaken overleggen, staat er niet alleen voor en kunt elkaars talenten benutten. Maar het samen werken aan de organisatie gaat niet altijd over rozen. Soms ontstaat er een ruzie tussen aandeelhouders, over kleine zaken die misschien al langere tijd spelen of over grote onverwachte gebeurtenissen. Als managementcoach help ik jullie om het geschil te boven te komen.

Aandeelhoudersgeschil

Wanneer je op een tweespoor beland met de andere aandeelhouders, sta je voor een lastig parket. Er zijn vaak veel emoties bij gediend en spanningen kunnen hoog oplopen. Wanneer het uit de hand loopt, is ook de gedachte aan het inschakelen van een advocaat vrij rigoureus. Gelukkig is dat zeker niet altijd nodig! Een mediator is in veel gevallen een helpende oplossing.

  • Gratis intake

  • Ervaren managementcoach

  • Specialist in familiebedrijven

  • Mediation op maat

Mediation bij een conflict tussen aandeelhouders

Wanneer je in conflict bent met een andere aandeelhouder in de bv, is het van belang om een onafhankelijke derde hierbij te betrekken. Iemand waarbij belangenverstrengeling niet aan de orde is. Als managementcoach, dien ik mij hier graag voor aan. Dankzij mijn jarenlange ervaring binnen het management van (familie)bedrijven, kan ik de gesprekken op een open en oplossingsgerichte manier leiden. Mijn doel is niet alleen om jullie te helpen met huidige problemen, maar ook samen naar de toekomst te kijken.

Mediation aanvragen
Conflict tussen aandeelhouders

Aanvullende coaching
Soms is het interessant om na het oplossen van een conflict een coachingstraject te starten. Dit kan met elkaar of 1-op-1. Dit helpt om geschillen in de toekomst te voorkomen of sneller op te lossen.

Mediator Karel van Holten

Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest op verschillende managementposities was de tijd rijp om mijn opgedane ervaring te gaan delen met managementteams en medewerkers. Van origine opgeleid als Bedrijfseconoom heb ik de opleidingen gevolgd tot register-mediator en executive coach bij gerenommeerde instellingen en heb sindsdien tientallen organisaties geholpen door middel van (management)coaching, ontwikkelassessments en mediation.

Neem contact op voor een gratis intake