Bellen blazen, hoe deden we dat ook al weer? Heerlijk onbezorgd, genietend en zonder ons druk te maken wat anderen van ons denken.

Als je volwassen bent is het leven een stuk ingewikkelder dan toen we kinderen waren. Onbezorgde activiteiten zoals bellen blazen hebben plaats gemaakt voor verantwoordelijkheden zoals een studie, baan of gezin. Op diverse gebieden hebben we te maken met verplichtingen en verwachtingen van anderen.

Heb je het gevoel niet opgewassen te zijn tegen de eisen die aan je worden gesteld. Op je werk, thuis of in de maatschappij? Heb je te kampen met vragen over jezelf, je identiteit, zelfvertrouwen of heb je gewoon het gevoel dat je wat anders moet gaan doen, maar je weet niet goed wat?

In een coachingstraject gaan we naar de kern van wie jij bent en wat jij diep vanbinnen wilt. De gesprekken zijn erop gericht om waardevolle inzichten over jezelf op te doen, inzichten waarmee je verder komt. Ik wil je helpen om (weer) te genieten van het leven.

Ik wil je helpen om weer bellen te blazen!

[divider md_height="50" lg_height="50"]
[heading text_color="text-light" header_type="h2" header_size="big" header_weight="light" header_align="center" margin_top="60" margin_bottom="60" scroll_animation="fadeInLeft"]Wilt u eens verder praten? Graag![/heading]
[button type="primary" size="lg" label="Contact opnemen" link="https://hp-consultants.nl/contact/" icon_position="right" animation="tada" icon="fa fa-comment-o" text_color="text-light" margin_top="60" margin_bottom="60"]