Management coach nodig?

hp-consultants-coaching

Jij ontwikkelt je bedrijf, maar wie ontwikkelt jou? Leer jezelf managen en krijg echt antwoorden op echte vragen.

Het is eenzaam aan de top. Als directeur of manager heb je geen vertrouwenspersoon waarmee je over jouw eigen ontwikkeling kan praten. Het kan zijn dat je zakelijk redelijk geslaagd bent, maar dat jouw gezinsleven, huwelijk of gezondheid daar onder lijdt. Misschien lijk je van buiten succesvol, maar ben je innerlijk leeg. Je bent pas echt succesvol als je alle facetten van je leven in balans weet te houden.

Mijn naam is Karel van Holten en als management coach haal ik managers uit de ‘waan van de dag’. Ik durf jou sympathiek te ontregelen, waardoor je met andere ogen naar jezelf en anderen gaat kijken. Een bekende metafoor die ik hanteer is die van de ’trap aanvegen doen we vanaf boven’. Als er iets niet goed gaat, wordt er vaak naar medewerkers gewezen. Als manager of directeur ben jij echter verantwoordelijk. Jij moet dus een transitie doormaken voordat er verbeteringen optreden in de organisatie.

Regelmatig confronteer ik ondernemers en managers met de vraag: “Als je de problemen in je bedrijf of organisatie nog kunt betalen, waarom zou je ze dan oplossen?”

Leer eerst jezelf te managen voordat je andere mensen kunt managen. Samen gaan we op zoek naar jouw kernkwaliteiten en valkuilen, waardoor jij veel effectiever kan managen. Het is belangrijk dat je jouw ‘zwaktes’ gaat omarmen en niet gaat bestrijden.

Over Karel

“Ik heb grote successen en diepe tegenslagen meegemaakt. De successen waren leuk en plezierig om mee te maken, maar de tegenslagen hebben me gevormd tot een authentiek persoon. Als coach, mediator en counselor bied ik jou een relatie aan, waarbij ik je verder help. Ik deins er niet voor terug om kwetsbaar te zijn, waardoor ik opgedane levenslessen door kan geven. Ik werk niet met trucjes, maar ga met jou op zoek naar echte antwoorden op echte (levens)vragen.”

Zin om dit avontuur aan te gaan? Vul het formulier in en ik neem contact met je op. Uiteraard 100% vrijblijvend!

Neem contact op met Karel

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]