Persoonlijkheidsanalyse of test?

hp-consultants-coachingJe bent als mens uniek. Maar wat zijn eigenlijk jouw fabrieksinstellingen? En ken je jouw eigen kernkwaliteiten en valkuilen?

Je fabrieksinstellingen vertellen alles over wie je bent, waar je kracht ligt, waar je vandaan moet blijven en waar je ontwikkelpunten liggen.

Mijn naam is Karel van Holten en graag help ik je om een persoonlijkheidsprofiel te bouwen. Door middel van een online assessment wordt dit profiel gemaakt, dat bestaat uit allerlei componenten, zoals intellectuele capaciteiten, persoonlijke en interpersoonlijke kwaliteiten en managementkwaliteiten. Ook wordt het karakterprofiel en sociaal imago (zelfbeeld) in beeld gebracht.

Deze psychologische screening helpt jou om belangrijke keuzes te verkennen, zoals veranderen van opleiding of een nieuwe carrière starten.

Tijdens het bespreken van de resultaten gaan we inzoomen op de kernkwaliteiten en valkuilen van jou als persoon. Vaak wordt er gepraat over sterke en zwakke kanten van de persoonlijkheid, maar daar geloof ik niet in. Onze kernkwaliteiten zijn namelijk automatisch aan valkuilen gekoppeld en deze hebben dus alles met elkaar te maken. Het gaan functioneren in je kernkwaliteiten enerzijds en bewustwording van je valkuilen anderzijds is het doel.

Denk je dat de intelligentste mensen de grootste successen behalen? Onzin! Mensen die bewust of onbewust functioneren in hun kernkwaliteiten zijn succesvol. Functioneren vanuit je kernkwaliteiten geeft voldoening, vervulling, vertrouwen en vreugde.

Over Karel

“Ik heb grote successen en diepe tegenslagen meegemaakt. De successen waren leuk en plezierig om mee te maken, maar de tegenslagen hebben me gevormd tot een authentiek persoon. Als coach, mediator en counselor bied ik jou een relatie aan, waarbij ik je verder help. Ik deins er niet voor terug om kwetsbaar te zijn, waardoor ik opgedane levenslessen door kan geven. Ik werk niet met trucjes, maar ga met jou op zoek naar echte antwoorden op echte (levens)vragen.”

Wat is jouw reden van bestaan? Wat maakt jou uniek? Wat onderscheidt jou van al die andere mensen? Samen ontdekken we jouw reden van bestaan. Dat geeft de juiste brandstof om een unieke plek in te nemen op je werk, in een relatie of in een team.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in en ik neem contact met je op. Uiteraard 100% vrijblijvend!

Neem contact op met Karel

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]