Om iets goed te bekijken heb je soms een vergrootglas nodig. Een psychologische screening is een soort vergrootglas dat gebruikt wordt om een persoonlijkheidsprofiel samen te stellen. Ik maak hierbij gebruik van iScreen, een gerenommeerd testinstrument waarvan ik een geautoriseerd licentienemer ben.

Een persoonlijkheidsprofiel kan zinvol zijn in de volgende situaties;

  • Als je dieper inzicht in jezelf wil krijgen. Een scherper beeld van je kernkwaliteiten, je ‘bedrading’, je eigenschappen, talenten en je karakter wilt krijgen.
  • Als je je persoonlijke communicatie wil verbeteren. Succesvolle mensen zijn altijd bovengemiddeld goed in het hanteren van hun communicatieve vaardigheden.
  • Als je niet goed weet welk werk het beste bij je past. Confucius (500 v chr.) heeft ooit gezegd “geef mij het werk wat mij op het lijf geschreven is, en ik hoef nooit meer te werken”
  • Als je het gevoel hebt vast te lopen in je werk of een relatie of als je het gevoel hebt niet opgewassen te zijn tegen de eisen die aan je gesteld worden.

Of misschien ben je wel op zoek naar de reden van je bestaan en heb je vragen rondom zingeving en identiteit. Ook dan kan deze screening in combinatie met een aantal gesprekken enorm veel helderheid verschaffen waardoor je jezelf een vrijer mens gaat voelen.

Ik mocht in de afgelopen 10 jaar al tientallen mensen helpen de focus op hun karakter en persoonlijkheid helder te krijgen door het hanteren van dit vergrootglas. Persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen naar meer echtheid en vrijheid is mijn passie!

Octogram voorbeeld
[divider md_height="50" lg_height="50"]
[heading text_color="text-light" header_type="h2" header_size="big" header_weight="light" header_align="center" margin_top="60" margin_bottom="60" scroll_animation="fadeInLeft"]Wilt u eens verder praten? Graag![/heading]
[button type="primary" size="lg" label="Contact opnemen" link="https://hp-consultants.nl/contact/" icon_position="right" animation="tada" icon="fa fa-comment-o" text_color="text-light" margin_top="60" margin_bottom="60"]